Op 8 oktober rondden we de eerste nano-challenge af met zeven presentaties. Een dag later werden de bedachte oplossingen gedeeld in de online talkshow van het D’RAN festival. EnschedeLAB-coördinator Wiro Kuipers was te gast in die talkshow om een toelichting te geven op de pitches van de oplossingen die werden getoond. De talkshow is hieronder terug te zien. De gehele aflevering duurt ongeveer 45 minuten.

De oplossingen die aan de orde komen waren de opbrengst van de eerste nano-challenge die we organiseerden. Tijdens deze nano-challenge werkten 28 studenten in gemengde teams aan oplossingen voor drie ‘post-Corona vraagstukken’, over eenzaamheid bij jongeren, digibeet en kwetsbaar zijn in de ’tweede golf’, en het samen vorm geven van de zorg van de toekomst. Door op elk van die thema’s te klikken kom je terecht op de pagina waar dat vraagstuk staat toegelicht. Daar vind je ook de eindpresentaties van de verschillende teams terug, en de losse pitches die in de talkshow werden getoond. 

Presentatie Eindproducten EnschedeLab

https://www.youtube.com/watch?v=6LXHmj1pveg

Terugkomdag : CeeCeeSpot!

  Gisteren vondt terugkomdag 4 plaats bij de CeeCeespot. Op deze terugkomdag mochten wij ons concept presenteren, deze zit nu in de prototype fase.Voor ons project gaan wij werken aan het imago van de doggybag door middel van een campagne. Omdat er met name veel...

Nano-challenge 1 is begonnen: wat zijn de ervaringen?

Op 17 september 2020 zijn we begonnen met de eerste EnschedeLAB nano-challenge. Deze video’s geven een beeld van de eerste dag.